פיצה עוף קורדון בלו
גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, נאגטס עוף מצופה בפירורי לחם, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר קטוגני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 81%. ציון זה הוא סופר. נסו פיצה עוף קורדון בלו, פיצה עוף קורדון בלו, ו פיצה עוף קורדון בלו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 חום. מגלגלים בצק לשומן 15 על 10 על 1 אינץ'. תבנית אפייה; משטחים בצק ובונים מעט קצוות.
אופים 8-10 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
מורחים ברוטב אלפרדו; מפזרים מלח שום וגבינה שוויצרית. למעלה עם חזיר, נאגטס עוף וגבינת מוצרלה.
אופים 8-10 דקות או עד שהקרום מזהיב וגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
ניתן לשלב פיצה עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו טנוטה די קפריה הוא יין בעל מורכבות ומבנה אופטימליים. צבע אדום רובי עם גוונים סגולים. ניחוח עז ועשיר, וינוס, מונע פירות. הערות דובדבן נעימות, מרעננות ומאוזנות היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.