פיצה על הגריל אני
Pizzan על הגריל אני דורש סביב 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שום, מים חמים, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מ Allrecipes יש 675 אוהדים. וזה טוב. מתכונים דומים: איך גריל פיצה + Go-לרוטב פיצה שלי, פיזזן על הגריל, ו פיזזן על הגריל השני.
הוראות
בקערה, ממיסים שמרים במים חמים, ומערבבים בסוכר. הוכחה לעשר דקות, או עד מקציף.
מערבבים את המלח, שמן הזית והקמח עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה. הפעל על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה, על 8 דקות.
מניחים בצק בקערה משומנת היטב, ומכסים במטלית לחה. להפריש לעלות עד הוכפל, על 1 שעה. אגרוף למטה, ולשים שום ובזיליקום. להפריש לעלות במשך 1 יותר שעה, או עד הוכפל שוב.
מחממים שמן זית עם שום במשך 30 שניות במיקרוגל. תניח בצד. אגרוף למטה בצק, ולחלק לשניים. טופס כל חצי לתוך צורה מלבנית 3/8 עד 1/2 אינץ ' עבה.
באח גריל מברשת עם שמן זית בטעם שום. בזהירות לשים חתיכת בצק אחת על גריל חם. הבצק יתחיל לנשוף כמעט מיד. כאשר הקרום התחתון יש השחמה קלות, להפוך את הבצק על ידי שתי מריות. עובד במהירות, מברשת שמן על הקרום, ולאחר מכן מברשת עם 2 כפות רוטב עגבניות. מסדרים 1/2 כוס עגבניות קצוצות, 1/8 כוס זיתים שחורים פרוסים, ו 1/8 כוס פלפלים אדומים קלויים על הקרום.
מפזרים 1 כוס גבינה 2 כפות בזיליקום. סגור את המכסה, ומבשל עד שהגבינה נמסה.
הסר מן הגריל, ולהניח בצד להתקרר במשך כמה דקות בזמן שאתה מכין את הפיצה השנייה.