פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה
פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם ביצים, קמח לכל מטרה, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה, פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה, ו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 2 כפות מים חמים עםקערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד וו; מפזרים שמרים מעל.
תן שמרים standuntil מתמוסס, על 15 דקות (תערובת לא יהיה קצף).
הוסף את שניflours, 1/2 כוס מים קרים, ו 1 כפית מלח צרוד; לערבב על speed4 דקות בינונית-נמוכה.
תן לנוח 5 דקות, ואז mixon מהירות בינונית עד הבצק הוא חלק, אלסטי, וקצת דביק, על 3 דקות.
שמן קל קערה בינונית. לאסוף doughinto כדור ולהעביר קערה מוכנה; turnto מעיל עם שמן. מכסים את הקערה עם plasticwrap ולתת לנוח בטמפרטורת החדר 30minutes. בצק רגוע בן לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
להעביר קערה לאזור חם ללא טיוטה ולתת לבצק לעלות, מכוסה, עד מאוד נפוח, לפחות 2 שעות.
מניחים אבן פיצה או גיליון rimlessbaking בתנור; מחממים ל 260°.
מפזרים משוט פיצה או עוד אפייתגליון בנדיבות עם קמח תירס.
רול outdough על משטח מקומח קלות כדי 12-inchround; להעביר לחתור.
מברשת doughwith שמן; פלפלים לפזר, ואז זיתים מעל.
מפזרים פרמזן ורוזמרין.סדר טבעות בצל על גבי פיצה, spacingapart. להחליק פיצה על אבן או אפיית תנור sheetin; אופים עד השחמה קלה אבל לאcrisp, על 7 דקות.
הסר פיצה ארוגים בעדינות לפצח 1 ביצה לתוך כל אחד מהם. להחזיר פיצה לתנור ולהמשיך לאפות עד ביצים נקבעות ברכות וסרטנים זהוב, כ 6 דקות.
מפזרים pizzawith מלח ופלפל. פזר את ארוגולה.