קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

פיצה עם נקניק, פלפל ובצל

פיצה עם נקניק, פלפל ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל נקניק, פלפל ובצל Pizzan. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. אם יש לך מוצרלה, שמן זית, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: נקניק, פלפל ופיצת בצל, פיצת נקניק, פלפל ובצל, ו פיצה בצל ופלפל נקניק.

הוראות

1
מחממים גריל לצלייה ישירה, בינונית גבוהה. אם באמצעות פחם, לדחוף 2/3 של גחלים חמים לצד 1 של הגריל ולהפיץ הנותרים 1/3 בצד השני כדי ליצור אש רב אזור. אם משתמשים בגריל גז, להפחית את החום על 1 צד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2
במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני גבוה, לבשל נקניק, לשבור את כל נתחים גדולים עם כף עץ, עד משחי קל מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחבת עם כף מחוררת ולהעביר לקערה קטנה, משאיר שומן מאחור במחבת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים פלפל ובצל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 6 דקות, הוספת 1 כף. שמן זית למחבת אם התערובת נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים לקערה קטנה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
אבק 14 אינץ ' רחב פיצה קליפה עם קמח או קמח תירס בנדיבות קמח משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
קיצור טבעיקיצור טבעי
7
מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ', מוסיפים עוד קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
העברת בצק לקליפת פיצה ומברשת עם הנותרים 2 כפית. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
התוספות שלך בהישג יד של הגריל. להחליק בצק על החלק החם ביותר של גריל; לכסות גריל. לבשל, מסתובב לפי הצורך, עד התחתונה היא שלפוחיות השחמה, על 2 דקות. הפוך את הבצק על הצד הקריר של הגריל, הצד המבושל כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
10
מורחים רוטב פיצה על קרום העליון עם מוצרלה גרוסה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
רוטב פיצהרוטב פיצה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
11
מורחים תערובת פלפל-בצל ונקניק על גבי. מכסים גריל ומבשלים עד הקרום התחתון יש השחמה גבינה נמסה, 2 עד 3 דקות, מדי פעם חשיפת ובדיקת תחתית הקרום כדי להבטיח שזה לא בוער. אם זה, להפחית את החום (אם באמצעות גריל גז) או להזיז את הגריל (אם משתמשים בפחם).
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
12
העברת פיצה ללוח חיתוך ולתת לעמוד 2 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך