פיצה עם סאוטייד רדיקיו
פיצה מתכון עם Sauteéd Radicchio יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. אם יש לך חומץ בלסמי, רדיקיו, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מוקפץ רדיקיו, מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי, ו מוקפץ רדיקיו וברוסקטה גבינת עיזים.
הוראות
מחממים שמן במחבת יצוקה גדולה או לא דביקה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ו לטגן 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. המשך לבשל 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רדיקיו ומלח; לטגן 5 דקות או עד נבול.
הסר מהחום; מערבבים בחומץ.
מגלגלים בצק למעגל של 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק פיצה על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. Crimp קצוות של בצק פיצה עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מפזרים גבינת מוצרלה על הקרום. למעלה עם תערובת רדיקיו. זרוק ריקוטה על ידי כפית מלאה על תערובת radicchio.
אופים פיצה ב 500 במשך 15 דקות או עד השחמה.
חותכים את הפיצה ל 4 טריזים.