המתכון פיצת פטריות כפולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -43 דקות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 358 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חלב, פלפל, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, ו בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים ב 375 במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את הקרום מהתנור (לא לכבות את התנור); הגדר את הקרום בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף 1 כפית שמן למחבת, מתערבל למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מוסיפים פטריות למחבת; מטוגנים 8 דקות או עד הלחות מתאדה. מערבבים ב טימין; תערובת פטריות כפית לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-
7
להוסיף 1/2 הנותרים שמן כפית למחבת, ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
מערבבים חלב וקמח בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
להוסיף תערובת חלב למחבת; לבשל 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
מוסיפים אסיאגו ופלפל, ערבוב עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
12
מורחים רוטב על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה באופן שווה עם תערובת פטריות, פרוסות עגבניות, ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.