קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

פיצה עם פלפל ורוד בלסמי בצל קרמל עם רוזמרין וגבינת עיזים

פיצה עם פלפל ורוד בלסמי בצל קרמל עם רוזמרין וגבינת עיזים
פיצה בלסמית בצל קרמל ורוד פלפל עם רוזמרין & גבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי רוזמרין, גבינת עיזים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים, גבינת עיזים ופיצת בצל מקורמלת, ו בצל מקורמל ופיצת גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים אבן פיצה 450 מעלות f בתנור מחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בערך לקצוץ את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים מספיק בלסמי כדי לכסות, יחד עם סוכר, מלח וכ 3/4 של גרגרי פלפל ורוד כתוש.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
בואו להשרות 2-3 שעות.
5
מסננים את הבצל על קערה, הגדרת המרינדה בצד לשימוש מאוחר יותר במתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים את הבצלים למחבת ומערבבים היטב. מנמיכים את החום ולתת את הבצל caramelize עוד יותר, ערבוב לעתים קרובות. אל תבשל מהר מדי או שהם יטגנו ולא caramelize.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
ברגע שהם צבעוניים יפה, מוסיפים את המרינדה בלסמית למחבת, יחד עם החמאה. מערבבים לעתים קרובות ולתת את התערובת לבשל עד עקביות jammy.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בינתיים, לנוח הבצק שלך בטמפרטורת החדר לפחות ½ שעה. ואז טופס לתוך סיבוב 12â.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מורחים את תערובת הבצל על מרכז הפיצה משאיר גבול 3/4 אינץ ' של קרום. על גבי תערובת זו מקום 8 או כך סיבובים של גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מקשטים עם חתיכות דקורטיביות של רוזמרין ומברישים את הקצוות של הפיצה בשמן זית. בזהירות להחליק את הפיצה על אבן פיצה מראש מחוממת ואופים 12-15 דקות עד מבעבע וגבינת העז מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר את הפיצה מהתנור ומקשט עם הגרגרים הוורודים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מגישים חם.