קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות65
מגזין

פיצה עם פסטו, ריקוטה ומוצרלה

פיצה עם פסטו, ריקוטה ומוצרלה
פיצה מתכון עם פסטו, ריקוטה, ו Mozzarellan מוכן תוך כ 30 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 1180 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 98 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-392 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שן שום, עלי תרד, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוגולה פסטו, ריקוטה ופיצה מוצרלה מעושנת, פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, ו ארוגולה, ריקוטן ופיצה מוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפחות 2 שעות לפני האפייה, לחלק את הבצק לשלושה חלקים אפילו, טופס לתוך כדורים, מקום על משטח מקומח קלות, לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף, מניחים מגבת על גבי ניילון לעטוף לשמור על הקצוות לחוץ למטה, ולאפשר כדורים לעלות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ולהכין אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים תרד, בזיליקום ושום למים רותחים ומרתיחים עד העלים הם רק נבולים, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
העברה לאמבט קרח ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
העברה למרכז מגבת מטבח נקייה. לאסוף את הקצוות מגבת כדי ליצור צרור במרכז. לסחוט עד שהוצאת כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
להעביר ירקות לעבוד קערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הוסף 3 אונקיות של פרמזן, צנוברים, שום, שמן זית, וגרידת לימון. תהליך עד רסק חלק נוצר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
לפחות 30 דקות לפני מוכן לאפות, להתאים מדף תנור לתפקיד העליון ומניחים אבן אפייה או פלדה על גבי. מחממים תנור להגדרה הגבוהה ביותר (500 עד 288°).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
עבודה פיצה אחת בכל פעם, למתוח או לגלגל בצק החוצה לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
העברה לקליפת פיצה עץ קלושה.
11
מפזרים משטח שווה עם 1 גרם של גבינת פרמזן. Dollop 4 אונקיות של מוצרלה, 4 אונקיות של ריקוטה, ו 1/3 של פסטו על פני השטח של פיצה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
העברה פלדה מחוממת מראש או אבן ואופים עד שלפוחיות מבעבע, 4 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר מהתנור, פרוסה ל 8 פרוסות ומגישים. חזור עם הנותרים 2 פיצות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®