פיצה עם קישוא חורף ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה עם סקווש חורף בייקון. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בייקון, קמח תירס, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור חורף. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, פיצה דלורית עם כרוב ובייקון, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}.
הוראות
כדי להכין בצק, להמיס סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 קמח כוס 1/4 מלח כפית לתערובת שמרים; מערבבים היטב.
מוסיפים 1 קמח כוס, ערבוב טוב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף מספיק של 1/4 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
רול בצק לתוך מלבן 14 x 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
כדי להכין ציפוי, לשלב סקווש, בצל, ושמן בקערה גדולה, משליך למעיל.
מניחים על מחבת ג ' לי מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד מכרז, ערבוב פעם אחת.
מפזרים מרווה, 1/4 מלח כפית, ופלפל; לזרוק לשלב.
שים חצי מתערובת הדלעת בצד.
מערבבים את החצי הנותר של תערובת סקווש ומרק בקערה בינונית; מחית עם מזלג עד חלקה.
מורחים תערובת מחית סקווש מעל קרום פיצה, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם שאריות תערובת סקווש, גבינה ובייקון.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.
מניחים את הפיצה על קרש חיתוך; לחתוך 8 חתיכות שוות.
הערה: כדי להקפיא, לתת את הבצק לעלות פעם אחת, אגרוף למטה, ולעצב לכדור.
מניחים בשקית פלסטיק zip-top חובה כבדה מצופה ספריי בישול; לסחוט את כל האוויר, ולאטום. חנות במקפיא עד חודש. כדי להפשיר, מניחים בצק במקרר במשך 12 שעות או לילה. עם מספריים, לחתוך את שקית הניילון.
מניחים את הבצק על משטח מקומח, וצורים על פי הוראות המתכון.