פיצה ענבים אדום עם דבש, רוזמרין פקורינו
המתכון פיצה ענבים אדום עם דבש, רוזמרין פקורינו מוכן בערך 4 שעות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לחם, רוזמרין, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכון פיצה (עם ענבים אדומים, דבש, רוזמרין & פקורינו ) , יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח, ו לחם תפוחי אדמה, פקורינו ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 204°. ממיסים את השמרים עם כפית של הדבש במחצית המים ומניחים בצד אחד.
מערבבים את הקמח עם קמצוץ טוב של מלח וצורה לערימה על משטח עבודה נקי.
הפוך באר במרכז, וכאשר תערובת שמרים ודבש יש קצף, לשפוך אותו לתוך הבאר ומערבבים בהדרגה עם הקמח עד שלה כל ספוג.
יוצקים על שאר המים פושרים ומערבבים את כל הקמח כדי לעשות בצק נחמד, לח, רך.
מניחים בקערה נקייה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים במקום חם במשך 15 דקות בערך.
בינתיים, לרסק את הרוזמרין בעלי ומרגמה, להוסיף קצת שמן זית ולהכות שוב.
חותכים את הענבים לשניים ומניחים אותם לצד אחד.
כאשר הבצק הוכפל בגודל, מניחים אותו על משטח העבודה ולשים עד חלקה.
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות, ללוש כל חתיכה שוב בקצרה ולעצב אותם ל 4 פיצות קטנות.
מברישים את הפיצות עם ענפי הרוזמרין החבוטים, משאירים אותם מרוחים בשמן רוזמרין, ואז מתפזרים בענבים אדומים חצויים.
טפטוף כל פיצה עם כפית דבש, ולבסוף, לגלח כמה פקורינו מעל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, או עד בסיסים פיצה מבושלים והגבינה מבעבעת ומותך.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;