קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות15
מגזין

פיצה פאן קוקי שיבולת שועל

פיצה פאן קוקי שיבולת שועל
פיצה פאן קוקי שיבולת שועל לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 1. מנה אחת מכילה 1725 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 71 גרם שומן. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכלמתכונים דורש שיבולת שועל מגולגלת, תמצית ונילן, סוכר חום וביצה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. נסו פיצה עוגיות שיבולת שועל, קרם עוגיות שיבולת שועל כריכי עוגיות שוקולד צ'יפס, ו נקי לאכול עוגיות שיבולת שועל שיבולת שועל לילה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שלב מרכיבים יבשים.
2
מערבבים את שאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה, ואז מוסיפים בהדרגה תערובת יבשה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על תבנית פיצה משומנת ומקומחת קלות. (אם אתה רוצה להוסיף שוקולד צ ' יפס, צימוקים או אגוזים, לחץ אותם לתוך הבצק ברגע שהוא נמרח על התבנית.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
צימוקיםצימוקים
מורחיםמורחים
בצקבצק
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
מחבתמחבת
3
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 12-15 דקות עד להשחמה קלה. מגניב 10-15 דקות במחבת על מתלה, ואז לשחרר בזהירות עם מרית. אתה יכול להשאיר את העוגיה בתבנית, אך אם אתה מתכנן להגיש אותה שלמה (כמו עוגת יום הולדת), החלק אותה מהתבנית בשלב זה והמשיך להתקרר על רשת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מריתמרית
מחבתמחבת

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות שיבולת שועל עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "