קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

פיצה פיצטה 211 מרגריטה פיצה

פיצה פיצטה 211 מרגריטה פיצה
המתכון Pizzetta 211 Margherita פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 753 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, עלי בזיליקום קלים, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, להקציף יחד 1 כוס מים בטמפרטורת החדר ואת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לעמוד 15 דקות בטמפרטורת החדר.
3
בקערה של מערבל לעמוד באמצעות וו בצק, לערבב 2 כוסות קמח, 2 כפית. מלח, כף אחת. שמן זית, ותערובת שמרים במהירות בינונית עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים 1/2 כוס קמח הנותרים ומערבבים כ -30 דקות, או עד הבצק הוא חלק מאוד וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5
בינתיים, לעשות רוטב עגבניות: בסיר בינוני, חום 2 כף. שמן זית על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים שום ומערבלים בשמן חם עד שהוא מתחיל להריח טוב, על 15 שניות. מערבבים עגבניות ומבשלים, חשופים, כדי לעבות ולבשל את הטעמים "משומר", לפחות 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
בעוד הרוטב הוא בישול, לשים 1/4 כוס שמן זית עלי בזיליקום במעבד מזון מערבולת דק קוצצים בזיליקום, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מערבבים 1 כף. שמן בזיליקום לרוטב עגבניות כפי שהוא בישול, יחד עם 1 קמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים שמן בזיליקום שנותר לקערה קטנה ומכסים את פני השטח בשכבה דקה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
ברגע שהבצק מוכן, מחלקים ל-4 מנות. באמצעות שתי הידיים, לגלגל כל חלק עם תנועה לחיצה מעגלית עד שהוא הופך כדור חזק. אבק כל כדור עם קמח, להגדיר אותו על תבנית אפייה מקומטת, ולכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
תן לבצק לעלות 1 שעה, או עד שכמעט הוכפל בגודל (אל תתנו לעלות יותר משעה 1).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
שים אבן פיצה או תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים עד 550( או גבוה כמו התנור ילך), לפחות 25 דקות. עבודה עם כדור בצק 1 בכל פעם, להגדיר על קליפת פיצה משוריינת היטב או תבנית אפייה למתוח לתוך 10-11-in. מעגל. להתמתח ל-10-11-in. עיגול, הקש קודם על מרכז הכדור עם קצות האצבעות כדי להוציא אותו בעדינות. לאחר מכן, לדחוף אותו החוצה מהמרכז עם קצות האצבעות שלך. ואז להרים את עיגול הבצק, מחזיק אותו מתחת לשוליים, להפוך אותו כמו הגה, לתת את כוח המשיכה של הבצק לעזור לו למתוח. לעטוף את הבצק על גב הידיים שלך בעדינות למתוח החוצה, מסתובב מעת לעת. פלופ הבצק המתוח על קליפת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
כף 3 עד 4 כף. רוטב עגבניות על בצק, משאיר לפחות 1/2-in. גבול.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
קצה הצמח של קליפת פיצה (או קצה ארוך של גיליון אפייה) על פיצה אבן (או גיליון שחומם מראש) ולדחוף פיצה במהירות על אבן ואופים 3 עד 6 דקות, או עד הקרום נראה יבש אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר פיצה מהתנור ומפזרים על 1/2 קוביות מוצרלה כוס באשכולות, ולאחר מכן 1 אורגנו קמצוץ נדיב. חזור לתנור ומבשל 2 עד 5 דקות יותר, או עד הקרום הוא חום זהוב מוצק אבל לא רוק קשה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
העברת פיצה קרש חיתוך טפטוף עם שמן בזיליקום. להרכיב ולאפות את שאר הפיצות באותה הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
הפוך קדימה: הבצק יכול להיווצר לתוך כדורים (צעד
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
17
ומקורר לילה, מכוסה היטב בניילון נצמד, במקום לעלות על הדלפק (זה יעלה לאט במקרר). אתה יכול גם להקפיא את הבצק עד 2 שבועות (לתת בצק מקורר או קפוא לבוא לטמפרטורת החדר לפני מתיחה).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
18
וריאציה: Pizzetta 211 פיצה פפרוני
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
19
בצע הוראות לפיצטה 211 פיצה מרגריטה. בשלב 7, להניח 8 או 9 פרוסות סלמי חם מולינארי או סלמי החריף האהוב עליך על בצק (תצטרך על 4 עוז. עבור 4 פיצות).
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
20
אופים לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
קלוריות 107 (49% משומן); שומן 9g (שבת 1g); חלבון 7g; פחמימות 6g; סיבים 57g; Chol 125mg; נתרן 280mg.