פיצה פסטה לאפות
פיצה פסטה לאפות עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, גבינת מוצרלה, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. נסו סיר אחד פיצה פסטה לאפות, פיצה פסטה לאפות, ו פיצה פסטה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי הוראות החבילה, תוך שימוש בזמן טבח מינימלי.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, פלפל ובצל מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד נקניק הוא כבר לא ורוד וירקות הם פריך במכרז.
בתבנית אפייה, מערבבים פסטה ורוטב פיצה.
מוסיפים תערובת נקניקיות-ירקות, זיתים, פטריות ובזיליקום; לזרוק עד בשילוב טוב.
מפזרים גבינות; למעלה עם פפרוני.
אופים חשפו 8 עד 10 דקות או עד מחומם ביסודיות גבינה מותכת.