פיצה פפרוני
המתכון פפרוני Pizzan מוכן בערך 1 שעה ו -33 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 359 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מסטיק xanthan, מים חמים, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, פיצה פפרוני מטבל, ו פיצה פפרוני מטבל.
הוראות
שלב 1/2 כוס מים, סוכר, ושמרים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
בואו לעמוד 5 דקות או עד תערובת שמרים הוא מבעבע.
שקול או כפית קלות קמחים, עמילן תפוחי אדמה, ארוחת זרעי פשתן לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, עמילן תפוחי אדמה, ארוחת זרעי פשתן, מסטיק xanthan, ומלח בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב.
להוסיף תערובת שמרים, 1 כף שמן, חלבונים ביצה, ביצה; להכות במהירות נמוכה 1 דקה או עד בשילוב. הגדל מהירות בינונית; הכה 2 דקות.
מעיל גיליון אפייה עם 1 כפית שמן. לגרד בצק למחבת. בעדינות מעיל ידיים עם שמן. לחץ על הבצק לתוך מעגל 14 אינץ', ציפוי ידיים עם שמן לפי הצורך כדי למנוע מבצק דבק. מעיל העליון של בצק עם כל שמן שנותר. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 30 דקות.
הסר ניילון נצמד ואופה את הקרום ב 400 במשך 17 דקות או עד תחתית חומים קלות. מגניב לגמרי. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
מורחים מרינרה על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'; העליון עם גבינת מוצרלה, פפרוני, גבינת פרמזן.
אופים ב 425 במשך 16 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה נמס.