קושימומחה
מוכן ב1 ש, 33 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פיצה פפרוני

פיצה פפרוני
המתכון פפרוני Pizzan מוכן בערך 1 שעה ו -33 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 359 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מסטיק xanthan, מים חמים, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, פיצה פפרוני מטבל, ו פיצה פפרוני מטבל.

הוראות

1
שלב 1/2 כוס מים, סוכר, ושמרים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד 5 דקות או עד תערובת שמרים הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
שקול או כפית קלות קמחים, עמילן תפוחי אדמה, ארוחת זרעי פשתן לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מערבבים קמחים, עמילן תפוחי אדמה, ארוחת זרעי פשתן, מסטיק xanthan, ומלח בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להוסיף תערובת שמרים, 1 כף שמן, חלבונים ביצה, ביצה; להכות במהירות נמוכה 1 דקה או עד בשילוב. הגדל מהירות בינונית; הכה 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מעיל גיליון אפייה עם 1 כפית שמן. לגרד בצק למחבת. בעדינות מעיל ידיים עם שמן. לחץ על הבצק לתוך מעגל 14 אינץ', ציפוי ידיים עם שמן לפי הצורך כדי למנוע מבצק דבק. מעיל העליון של בצק עם כל שמן שנותר. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר ניילון נצמד ואופה את הקרום ב 400 במשך 17 דקות או עד תחתית חומים קלות. מגניב לגמרי. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מורחים מרינרה על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'; העליון עם גבינת מוצרלה, פפרוני, גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
אופים ב 425 במשך 16 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברחבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה2largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר0.9 אונקיית זרעי פשתן (אודות0.9 אונקיית זרעי פשתן (אודות2חתיכות טופי הית' בר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב מרינרה נתרן נמוך (כגון Dell ' Amore)רוטב מרינרה נתרן נמוך (כגון Dell ' Amore)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת וטריהגבינת פרמזן מגוררת וטריה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות חלק-גבינת מוצרלה רזה, מגורר (אודותאונקיות חלק-גבינת מוצרלה רזה, מגורר (אודות791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1.7 אונקיות עמילן תפוחי אדמה (אודות1.7 אונקיות עמילן תפוחי אדמה (אודות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3.65 אונקיות קמח אורז לבן (אודות3.65 אונקיות קמח אורז לבן (אודות0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1.4 אונקיות קמח דורה לבן מתוק (אודות1.4 אונקיות קמח דורה לבן מתוק (אודות791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1.4 אונקיות טפיוקה קמח (אודות1.4 אונקיות טפיוקה קמח (אודות57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פפרוני הודו פרוספפרוני הודו פרוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)1אוראו ממולאים כפוליםמסטיק xanthanמסטיק xanthan