פיצה פרמזן חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חצילים פרמזן Pizzan. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתאים ל-5 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חצילים, עלי בזיליקום, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיצה פרמזן חצילים, פיצה חציל (חציל) פרמזן, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!) (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים רוטב מרינרה 3/4 כוס על בצק מוכן (ראה "הכל על בצק" להלן), ומפזרים 2 1/2 אונקיות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה (כ 3/4 כוס). Dollop 1/2 כוס חלק - גבינת ריקוטה דל שומן מעל פיצה, העליון עם עגבניות שזיף טרי פרוס 3/4 פאונד חצילים פרוסים.
מפזרים 1 כף גבינת פרמזן מגוררת דק, ואופים ב 450 במשך 1012 דקות או עד חום זהוב.
מפזרים עלי בזיליקום טריים, לחתוך 5 פרוסות, ומגישים.
איפה לקנות אותו: אתה יכול לקבל בצק פיצה בקירור בפיצריה המקומית שלך או בסופרמרקט (סוחר של, Whole Foods, וalbertsons לעשות גדולים).
תן לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני שהוא מגלגל אותו החוצה, ולסדר את מתלה התנור שלך במיקום הנמוך ביותר. לאחר מכן בצע את ההוראות האלה, להוסיף תוספות, ואופים.
פיצה prep: מחממים תנור ל 45
מרדדים 1 (1 פאונד) חיטה מלאה או בצק פיצה רגיל קנה בחנות על משטח מקומח קל עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך סיבוב 13 אינץ 'או 13-x 12 אינץ' מלבן. קל לרסס גיליון אפייה גדול עם שמן זית; מפזרים קמח תירס.
להפשיל צדדים 1 אינץ ' כדי ליצור שפה.