פיצה פרמזן פפרוני גבינתית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה פרמזן צ'יזי פפרוני. מנה אחת מכילה 685 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.6 דולר למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מלח, גבינת פרמזן, פפרוני וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 61% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה צ'יזי פפרוני , גלילי פיצה צ'יזי פפרוני ומקלות פיצה צ'יזי פפרוני .
הוראות
מערבבים 4 כוסות קמח, 1 כוס פרמזן, שמרים ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים מים ושמן; מערבבים עד שנוצרת בצק רך. ללוש על משטח מקומח קלות 5 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, להוסיף בהדרגה את יתרת הקמח.
חותכים את הבצק ל-4 חלקים. (כל חתיכה מספיקה לפיצה בגודל 12 אינץ'.) מרססים חתיכת בצק אחת בתרסיס בישול; מכסים בצורה רופפת בניילון נצמד.
תן לעמוד 15 דקות. ראה טיפ כיצד לאחסן את יתרת הבצק לשימוש אחר.
מרדדים חתיכת בצק אחת (לאחר עמידה של 15 דקות) לעגול בגודל 12 אינץ' על משטח מקומח קלות; להניח על מחבת פיצה.
אופים 6 דקות. מעל רוטב עגבניות, עגבניות סחוטות, מוצרלה, פפרוני ו-1 כף פרמזן.
אופים 15 דקות או עד שהמוצרלה נמסה ושולי הקרום מזהיבים.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
ניתן לשלב פיצה עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ריחות פריכים, בשלים, פירות יער אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, הטעמים מראים תווים קלאסיים של סנג'ובזה של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבים לפסטה בשרית, עופות וגבינות קשות.