פיצה צלחת חמה
ניתן להכין את המנה החמה של פיצה מתכון בערך 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 126 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חלב, בצל, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הים תיכוני הזה. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה הוא רע למדי. חם תת עמוק-צלחת פיצה, בשר-המאהב של פיצה מנה חמה, ו פיצה ממש עמוקה (פיצה פאן עוגה) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים ביצים.
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה; מניחים בצד.
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המרק והתבלינים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מועמד רנרד ברוט. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
רנארד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מאונייה