פיצה קורי עכביש ליל כל הקדושים
פיצה קורי עכביש ליל כל הקדושים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, רוטב פיצה, פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: 30 דקות פיצה תוצרת בית עם קורי עכביש ליל כל הקדושים, מטבל קורי עכביש שכבתי ליל כל הקדושים, ו עוגיות חמאה של מיליונר קורי עכביש עבור ליל כל הקדושים.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Spray 14 אינץ ' במחבת פיצה עגולה עם ספריי בישול. בצק פתוח על מחבת פיצה; צורה לתוך עגול לעובי הרצוי.
אופים 8 דקות. סדר פפרוני ו 3 כפות של הזיתים על הקרום כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה.
מפזרים גבינה מעל פפרוני וזיתים. באופן שווה לשפוך רוטב פיצה על הקרום; להפיץ בעדינות כדי לכסות תוספות.
בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה, מקום רוטב אלפרדו; שקית חותם.
תחתוך את הפינה הקטנה של התיק. לסחוט שקית לטפטף רוטב אלפרדו במעגלים על רוטב פיצה, החל מהקצה החיצוני ברציפות למרכז. משוך סכין דרך רוטב אלפרדו, החל ממרכז לקצה החיצוני, שינוי כיוון עם כל משיכה, להיראות כמו קורי עכביש.
מפזרים הנותרים 1 כף זיתים על גבי להיראות כמו עכבישים.
אופים 8 עד 12 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב.