קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

פיצה קלה עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני)

פיצה קלה עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני)
המתכון פיצה פאן קל עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני) מוכן בסביבות 24 שעות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 450 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, תפוחי אדמה זהב יוקון, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין, פיצה כרוב בטטה עם רוזמרין ובצל אדום, ו פיצה קלה עם קישואים, בצל אדום ופיסטוקים (טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים בצק לשני כדורים שווים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2
יוצקים 2 כפות שמן בתחתית של כל אחד משני מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים 1 כדור בצק בכל מחבת ולהפוך מעיל באופן שווה עם שמן. באמצעות כף יד שטוחה, לחץ על הבצק סביב המחבת, משטח אותו מעט ומפיץ שמן סביב כל הקרקעית והקצוות של המחבת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך שעתיים. לאחר השעה הראשונה, להתאים מתלה תנור למצב האמצעי התחתון מחממים תנור ל 288°.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בזמן שהבצק עולה, מכינים פירה. לקלף בערך קוביות 1 תפוחי אדמה לכסות עם מים מלוחים בסיר בינוני. מבשלים עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
לנקז ולחץ על תפוחי אדמה דרך ricer, חוזר עכשיו-סיר ריק.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים שתי כפות שמן זית כתית מעולה, מתבלים במלח ופלפל, ומקפלים עם כף עץ עד משולב. תניח את הפירה בצד.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
בינתיים, פרוסה נותרת שני תפוחי אדמה לפרוסות עבות 1 / 8 אינץ', באמצעות חותך בסגנון מנדולינה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
8
מעבירים פרוסות לקערה גדולה מלאה במים. כאשר כל תפוחי האדמה פרוסים, לנקז ולשטוף, ולאחר מכן בזהירות פרוסות יבשות טווה סלט או עם מגבות נייר. חזור לקערה, להוסיף בצל, הנותרים 2 כפות שמן זית שמן, רוזמרין, ומתבלים עם מלח ופלפל. לזרוק למעיל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לאחר הבצק עלה במשך שעתיים, הבצק צריך להיות בעיקר מילוי המחבת עד הקצוות. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ עליו סביב עד שהוא ממלא בכל פינה, פקיעת כל בועות גדולות המופיעות. הרם קצה אחד של הבצק כדי לאפשר לכל בועות אוויר מתחת לברוח ולחזור, נע סביב הבצק עד שלא נותרו בועות אוויר מתחת והבצק פרוש באופן שווה סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
שכבות תפוחי אדמה פרוסות על גבי פיצות, לתת כמה חתיכות בצל להיצמד אליהם ומיזוג אותם כדי להפוך את דפוס יפה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
הוסף כל פרוסות בצל שנותרו, רוזמרין, ושמן לחלק העליון של פיצות. השתמש בכפית קטנה כדי להוסיף פירה לראש הפיצות בבובות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
12
אופים עד שתפוחי אדמה משוחים בקצוות, פירה הם פריכים ושחומים, ותחתית הפיצות היא חום זהוב פריך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות