פיצה קרום קישואים
פיצה קרום קישואים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלכם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 171 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם פלפל חריף, תחליף ביצה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. קרום פיצה קישואים, קרום פיצה קישואים, ו קרום פיצה קישואים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב קישואים תחליף ביצה. מערבבים פנימה קמח ומלח.
מורחים על החלק התחתון של 12 אינץ'. פיצה פאן מצופה תרסיס בישול.
אופים בחום של 450 למשך 8 דקות. מנמיכים את האש ל-350 ש.
מפזרים את המוצרלה, העגבניות, הבצל, הפלפל הירוק, האורגנו, הבזיליקום וגבינת הפרמזן.
אופים 15-20 דקות או עד שהבצל רך והגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצן בתפריט? נסה להתאים עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פוליציאנו וינו נוביל די מונטפולצ ' יאנו אסינונה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![פוליציאנו וינו נוביל די מונטפולצ ' יאנו אסינונה]()
פוליציאנו וינו נוביל די מונטפולצ ' יאנו אסינונה
"וינו נוביל די מונטהפולצ' יאנו ויגנה אסינונה משנת 2000 הוא מכרם על גבעה ממערב לעיר. זה ללא ספק מקור עליון של סנג ' יובזה מעולה. כהה יותר, אודם ושחור יותר בטונאליות מהבקבוק הרגיל, חם ובשל בארומה עם פירות יער, וניל וקינמון מלפנים ובמרכז, טעמיו ארוכים וממוקדים. המשכיות הזרימה על פני החיך מרשימה, רמת הצפיפות גבוהה והכוח והאלגנטיות באיזון מצוין. הגמישות מרמזת על מוכנות שיכולה להיות מטעה. היין עדיין ישתה היטב בין 2012 ל-2014."עורך דין יין