פיצה רינג
פיצה רינג הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 21 גרם חלבון , 47 גרם שומן , ובסך הכל 682 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם בייקון קנדי, לחמניות סהר, רוטב פיצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , וזה טוב. מתכונים דומים: Pittata - Pizza Frittata , Alouette® Baby Brie® פיצה פלפל ובצל מקורמל ופיצה ברביקיו .
הוראות
מבשלים נקניק במחבת גדולה על אש בינונית עד שהיא אינה ורודה יותר; לְנַקֵז. מערבבים פנימה 1/2 כוס רוטב פיצה, 1 כוס גבינה ובייקון קנדי.
פורסים בצק חצי סהר ומפרידים למשולשים. על 14 אינץ' לא משומן. תבנית פיצה, מסדרים משולשים בטבעת עם נקודות כלפי חוץ וקצוות רחבים חופפים במרכז, ומשאירים 4 אינץ'. פְּתִיחָה. לחץ על בצק חופף כדי לאטום.
כף מילוי על קצה רחב של משולשים. מקפלים את הקצה המחודד של המשולשים מעל המילוי, מכניסים נקודות מתחת ליצירת טבעת (המילוי יהיה גלוי).
אופים ב-375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה וחום.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מגישים עם רוטב הפיצה הנותר.