פיצה שום עוף
פיצה עוף שום דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 242 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם חמאה, עגבניות רומא, בצק פיצה קרום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . מתכונים דומים: פיצה עוף שום, פיצה עוף שום, ו פיצה עוף שום.
הוראות
מניחים את חזה העוף בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שכבר לא ורוד, על 20 דקות.
מסננים להתקרר מעט, ואז לחתוך לרצועות.
בינתיים, במחבת קטנה על חום בינוני, להמיס את החמאה עם שום, בצל ובזיליקום.
יוצקים לתוך צלחת צוננת כדי לקרר, ומקרר עד סט.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרדדים את בצק הפיצה, מניחים על תבנית פיצה או תבנית אפייה אחרת, ומפיצים את חמאת העשבים על פני השטח באמצעות גב כף. מסדרים עוף למעלה, ואז מנקדים עם גבינת ריקוטה. למעלה עם פרוסות עגבניות, כוסברה וגבינת פרמזן.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקרום הוא השחמה והמרכז מבושל דרך.