פיצה שיקגו דיפ-דיש עם פטריות, פלפלים ובצל
פיצה שיקגו צלחת עמוקה עם פטריות, פלפלים, בצל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עגבניות, מלח, גבינת פרובולון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו פיצה שיקגו דיפ-דיש, פיצה שיקגו דיפ דיש, ו פיצה שיקגו דיפ דיש (מתכונים דומים).
הוראות
הכן בצק פיצה צלחת עמוקה, ולהניח בצד.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים פלפל, בצל ושום, ומטוגנים 5 דקות.
מוסיפים פטריות, אורגנו, ומלח; לטחון 3 דקות או עד מכרז.
מורחים חצי עגבניות על כל קרום מוכן, ומעל כל אחד עם חצי תערובת ירקות.
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק וגבינת פרובולון באופן שווה על פיצות.
אופים ב 475 במשך 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ואפה 15 דקות נוספות.
חותכים כל פיצה ל8 טריזים.