קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פיצה תפוחי אדמה אפויה

פיצה תפוחי אדמה אפויה
פיצה תפוחי אדמה אפויה היא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -13 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 334 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת מוצרלה, רצועות בייקון, גבינת צ'דר ועד 5 בצלים ירוקים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון של 39% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות , פיצה מלחם שטוח עם תפוחי אדמה מוזהבים ובצל מקורמל , ופיצה ביתית מבצק דק + פסטו + תפוח אדמה .

הוראות

1
מכינים את הקרום לפי הוראות האריזה. מהדקים את הבצק לבצק משומן קלות 14 אינץ'. מחבת פיצה; לבנות מעט קצוות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
2
אופים ב-400 מעלות למשך 5-6 דקות או עד שהקרום יציב ומתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים תפוחי אדמה ל-1/2 אינץ'. קוביות. בקערה מערבבים חמאה, אבקת שום ותיבול איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים תפוחי אדמה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מורחים שמנת חמוצה על הקרום; מעל תערובת תפוחי אדמה, בייקון, בצל וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה משחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.