פיצול אפונה וזנבות חזיר
אפונה מפוצלת וזנבות חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 695 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זנבות חזיר, חמאה, אפונים שנשפכו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו אפונה הודית לפצל עם ירקות, כבש פרסי עם אפונה מפוצלת, ו הנסיך כספיאן פיצל אפונה. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מרתיחים את זנבות החזיר ב 2 ליטרים מים במשך 1 1/2 שעות, שינוי המים כל חצי שעה עד זנבות החזיר רכים ורוב המלח הוסרו.
מרתיחים את האפונה המפוצלת ואת הקרסוליים ב 2 ליטרים מים עד האפונה המפוצלת רכה, על 1 שעה.
מוסיפים את הבצלים והפלפלים לאפונה המפוצלת ומתבלים עם המלח, הפלפל השחור והאורגנו. מרתיחים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מוסיפים את זנבות החזיר המתרככים ואת החמאה.
תן לבשל עוד 15 דקות עד שנסיים.
מגישים מעל אורז לבן מאודה.