פיצול מרק אפונה עם קרוטונים פומפרניקל
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מים, קוביות לחם פומפרניקל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: מרק גבינה קנדי עם קרוטונים פומפרניקל, מרק בלאדי מרי עם קרוטונים גבינה בגריל פומפרניקל, ו מרק אפונה עם קרוטונים בייקון ופרמזן.
הוראות
חם חם רותח ב 16 כוסות מים בסיר 6 ליטר עמוק, נחשף, עד הבשר מכרז, 1 1/2 עד 2 שעות.
להעביר את הקרסוליים ללוח חיתוך ולמדוד מרק: אם הוא מודד יותר מ 12 כוסות, להמשיך רותחים עד מופחת; אם פחות, להוסיף מספיק מים בסך הכל 12 כוסות. כאשר הקרסונים קרירים מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור לחתוך בשר לחתיכות 1/4 אינץ ' (עצמות מילואים).
קוצצים 2 גזר ומבשלים יחד עם בצל וסלרי ב 2 כפות שמן בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 6-8 דקות.
מוסיפים אפונה מפוצלת, מלח שולחן, פלפל, מרק בשר חזיר, עצמות שמורות ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד אפונה מתפרקת ומרק הוא מעובה מעט, על 1 1/2 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
בעוד מרק מבשלים, לזרוק לחם עם הנותרים 3 כפות שמן ומלח כשר בקערה גדולה, ואז להפיץ בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה ואופים עד פריך, כ 10 דקות. קרוטונים מגניבים במחבת על מדף.
מחצית שנותרה 2 גזר לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
הסר עצמות ממרק עם כפית מחוררת וזרוק.
מוסיפים גזרים ונקניק למרק ומבשלים, חשופים, עד שהגזר רך, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים אפונה קפואה ומבשלים, חשוף, ערבוב, עד רק מחומם דרך, על 3 דקות. מתבלים במלח.
* קרוטונים ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * מרק הוא הטוב ביותר כאשר עשה, ללא אפונה קפואה, 1 יום קדימה (לתת טעמים זמן לפתח). מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם, במידת הצורך, רזה עם מים. מערבבים באפונה קפואה תוך כדי חימום.