קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פיצוצ'רי עם ברווז ראגו

פיצוצ'רי עם ברווז ראגו
Pizzoccheri With Duck Ragu היא מנה עיקרית ללא גלוטן וראשונית. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 36 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם רגלי ברווז, פטריות פורצ'יני, עלי מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות. עם ציון ספונקולרי של 36%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. ראגו ברווז ונציאני, Garganelli עם Duck Ragu ופפרדלה עם Duck Ragù דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משרים את הפטריות ב-1 כוס מים חמים, 10 דקות. טוחנים את הפנצ'טה, הבצל, הגזר, הסלרי, התימין והמרווה במעבד מזון לקבלת עיסה שמנה.
מרכיבים שתצטרך
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'ריפיצוצ'רי
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מייבשים את רגלי הברווז ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים את שמן הזית בתנור או סיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את רגלי הברווז, עם העור כלפי מטה, ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, כ-7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
5
מעבירים את שוקי הברווז לצלחת ויוצקים מהסיר הכל מלבד שכבה דקה של שמן.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מסננים את הפטריות, שומרים את נוזל ההשריה, ואז קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מוסיפים את משחת הפנצ'טה לסיר, מתבלים במלח ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהמשחה יבשה ונדבקת לסיר, 5 עד 7 דקות. לפנות מקום בסיר ולהוסיף את רסק העגבניות; מבשלים, תוך ערבוב, 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את עלי הדפנה והפטריות ומערבבים את כל המרכיבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים כל חתיכות שחומות עם כף עץ. מבשלים עד שהיין מסמיך, 2 עד 3 דקות. מחזירים את רגלי הברווז לסיר יחד עם 4 כוסות מים ונוזל השריית הפטריות השמורה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהברווז רך, כשעה ו-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מעבירים את שוקי הברווז לצלחת להתקררות. מסירים את השומן מנוזלי הבישול וזורקים; מביאים את הנוזל הנותר לרתיחה ומבשלים עד לצמצום לכ-3 כוסות, כ-12 דקות. השליכו את העור והעצמות מהברווז; לגרוס את הבשר ולהוסיף אותו לרוטב המצומצם.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מחזירים את הראגו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12
מוציאים בעזרת כף מחוררת או רחפן ומוסיפים ישירות לראגו, תוך כדי ערבוב כדי לצפות את הפסטה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
13
מזלפים שמן זית ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
14
מסירים מהאש, מפזרים את הפטרוזיליה והפרמזן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
15
צילום מאת אנה וויליאמס