Pizzoccheri With Duck Ragu היא מנה עיקרית ללא גלוטן וראשונית. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 36 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם רגלי ברווז, פטריות פורצ'יני, עלי מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות. עם ציון ספונקולרי של 36%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. ראגו ברווז ונציאני, Garganelli עם Duck Ragu ופפרדלה עם Duck Ragù דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
משרים את הפטריות ב-1 כוס מים חמים, 10 דקות. טוחנים את הפנצ'טה, הבצל, הגזר, הסלרי, התימין והמרווה במעבד מזון לקבלת עיסה שמנה.
מרכיבים שתצטרך
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'רי
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מייבשים את רגלי הברווז ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים את שמן הזית בתנור או סיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את רגלי הברווז, עם העור כלפי מטה, ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, כ-7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
5
מעבירים את שוקי הברווז לצלחת ויוצקים מהסיר הכל מלבד שכבה דקה של שמן.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מסננים את הפטריות, שומרים את נוזל ההשריה, ואז קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מוסיפים את משחת הפנצ'טה לסיר, מתבלים במלח ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהמשחה יבשה ונדבקת לסיר, 5 עד 7 דקות. לפנות מקום בסיר ולהוסיף את רסק העגבניות; מבשלים, תוך ערבוב, 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את עלי הדפנה והפטריות ומערבבים את כל המרכיבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים כל חתיכות שחומות עם כף עץ. מבשלים עד שהיין מסמיך, 2 עד 3 דקות. מחזירים את רגלי הברווז לסיר יחד עם 4 כוסות מים ונוזל השריית הפטריות השמורה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהברווז רך, כשעה ו-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מעבירים את שוקי הברווז לצלחת להתקררות. מסירים את השומן מנוזלי הבישול וזורקים; מביאים את הנוזל הנותר לרתיחה ומבשלים עד לצמצום לכ-3 כוסות, כ-12 דקות. השליכו את העור והעצמות מהברווז; לגרוס את הבשר ולהוסיף אותו לרוטב המצומצם.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מחזירים את הראגו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
12
מוציאים בעזרת כף מחוררת או רחפן ומוסיפים ישירות לראגו, תוך כדי ערבוב כדי לצפות את הפסטה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
Skimmer
13
מזלפים שמן זית ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
14
מסירים מהאש, מפזרים את הפטרוזיליה והפרמזן ומערבבים.