פיצות מאפין גביני
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פיצות מאפין בדיל, פיצות מאפינס אנגלית, ו פיצות ביצים-מאפין (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 3 1/2 ל 4 אינץ קוטר עגול קוקי קאטר
בקערה גדולה, לשלב את העוף, מוצרלה, תרד, מסקרפונה, פרמזן, רוטב עגבניות בזיליקום, בזיליקום, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים ל 425 מעלות F. לרסס תבנית מאפין 12 כוס סטנדרטית עם ספריי nonstick.
מרדדים את הבצק פיצה לסיבוב גדול דק, על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול בקוטר 3 1/2 עד 4 אינץ', לגזור 12 סיבובים עבור קרום פיצה. עבודה עם קרום 1 בכל פעם, ליישב 1 עגול בצק למחבת מאפין מוכן. לחץ ומשוך את הבצק עד הצדדים של הכוס. סובב את המחבת וחזור עד שהבצק מכסה את הקרקעית והצדדים. לארוז 2 עד 3 כפות של מילוי. חזור עם כדורי הבצק הנותרים ומילוי.
אופים את הפיצות עד שהקרום חום זהוב והמילוי מבעבע, 16 עד 18 דקות.
בואו לעמוד 1 דקה. ואז להשתמש בסכין קטנה כדי לשחרר את הפיצות. לארגן על מגש ולהגיש.