קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פיצות פיתה

פיצות פיתה
פיצות פיטה דורשות כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך עגבניות, פירה עגבניות, עשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 84 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. , שהוא מוצק. נסו פיצות פיתה, פיטה מרוקאי ממולא, ו כיסי פיתה טוסטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מורחים כל לחם פיטה עם 1 כף עגבניות טהור, מפזרים על עשבי תיבול מעורבים, ואז שכב על פרוסות העגבניות. מחלקים את הסלמי בין הפיטות, מפזרים על הגבינה והגריל עד שהגבינה מוזהבת ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם הבחירה הראשונה שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. אתה יכול לנסות Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
# 5 צופה יין Top 100 של 2009castello di Brolio מבטא את האלגנטיות המעודנת כי הוא רק ספציפי terroir של Brolio. זהו "יין חלק" שהושג על ידי בחירת הענבים הטובים ביותר של Brolio, התבגר ב barriques, עם קנס ארוך בבקבוק המשפר את האלגנטיות האצילית שלה. סנג ' ובזה עם כמות קטנה של קברנה סוביניון ומרלוטעם הקציר הזה, זה היה סוף סוף אפשרי עבור Sangiovese להביע itsmaximum פוטנציאל. צבע אודם אינטנסיבי עם גדילים נופך, יש לו זר מורכב beautifularomatic. שוקולד / קפה ותבלינים חיך, יש להתוכן טאנין אלגנטי וגימור מתמשך.קיאנטי קלאסיקו מושלמת במיוחד כמחמאה למנה העיקרית המבוססת על בשר, כגון פורצ 'טה אלו ספידו, טריפה, ביסטקה אלה פיורנטינה, קולונטה לארד, נקניקים ופינוצ' ונה די סינטה סנזה. קיאנטי קלאסיקו גם הולך טוב עם גבינת פקורינו טוסקנו בוגרת למחצה, crostini alla toscana ו fagioli al הפיאסקו. היין צריך להיות מוגש בטמפרטורה של 60-65 ° F.