פיצות פיתות יווניות
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פיצות פיתות יווניות עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 97 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בסביבות 25 דקות. אם יש לכם פטריות, רוטב ספגטי ללא בשר, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצות פיתות יווניות, פיצות פיתות יווניות, ו פיצות פיתות יווניות.
הוראות
מניחים לחמי פיתה על תבנית לא משומנת; מורחים ברוטב ספגטי. למעלה עם שאר החומרים.
אופים בחום של 350 למשך 8-12 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לורן-פרייה לה קובי ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![לורנט-פריר לה קובי ברוט]()
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.