פיצטות עם בצל מקורמל, גבינת עיזים, פרושוטו
פיצטות עם בצל מקורמל, גבינת עיזים ופרושוטו עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 84 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם רכשת בצק פיצה, מלח כשר, עשבי תיבול דה פרובנס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תאנה, בצל מקורמל, פרושוטו & פיצה גבינת עיזים, בצל מקורמל, גבינת עיזים ופיצה פרושוטו, ו לחם שטוח עם גבינת עיזים ובצלים מקורמלים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות עגול
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצלים, המלח, הפלפל, עשבי תיבול דה פרובנס וסוכר. מערבבים לשלב. המשך בישול על חום נמוך מאוד, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם קרמל חום זהוב כהה, על 45 דקות עד 1 שעה.
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
מרדדים את הבצק פיצה לתוך סיבוב 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עוגיות, לגזור 24 עיגולים בצק. מסדרים את העיגולים על תבנית אפייה כבדה גדולה.
מניחים כף קטנה של בצל מקורמל על כל עיגול בצק. למעלה עם כמות קטנה של גבינת עיזים.
אופים עד מוזהב תוסס, כ -10 דקות.
בעוד עדיין חם, מעל כל פיצט עם חתיכת prosciutto. מסדרים על מגש הגשה ומקשטים עם גבעולים של פטרוזיליה או רוזמרין.