פיצלה
המתכון Pizzelle מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט גדול מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, תוספות אופציונליות: 3 כפות זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פיצלה, פיצלה, ו פיצלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, הסוכר והשמן ומערבבים היטב.
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, וטעמים אופציונליים, ומערבבים היטב כדי ליצור בלילה הומוגנית. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מחממים ברזל pizzelle עד חם מאוד.
יוצקים 2 כפות הבלילה על הברזל, לסגור אותו, ולחזור לחום. מבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות. חזור עד שכל הבלילה משמשת.
הסר pizzelle מברזל ולעצב אותו סביב יתד מחודד כדי ליצור חרוט ג ' לאטו. או לעשות 2 pizzelles ולהפיץ גלידה רכה או ג ' לאטו וכריך אותם יחד. ואז לטבול 1 קצה לתוך רוטב שוקולד וליהנות.