פיצת ירקות מיורקן (קוקה דה Verduras)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצת ירקות Majorcan (קוקה דה Verduras). המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם samfaina, קרום קטלוני, גבינת ריקוטה חלק skim, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו מרק ירקות (SOPA DE VERDURAS), מרק ירקות שמנת (קרמה דה Verduras), ו הרמת כוסית מיורקית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן אפייה בתנור; מחממים 30 דקות.
בעדינות למתוח את הקרום הקטלוני לתוך מעגל 12 אינץ', ומניחים על החלק האחורי של תבנית אפייה זרועים קמח תירס. בזהירות להחליק את הבצק על האבן שחומם מראש, באמצעות מרית כמדריך.
מורחים Samfaina באופן שווה על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'; העליון באופן שווה עם גבינת ריקוטה.
אופים ב 500 במשך 16 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
הערה יין: איכות מתוק-מתובל של גבינת ריקוטה והירקות מתובל באומץ על זה פיצה לקרוא יין זה טרי פריך, אבל לא oaky. יין בריואה הלבן המוביל של ספרד מושלם לתפקיד. זה נמרץ וטהור, עם רק רמז של שקדים והדרים. נסה נורה Albario 2006 מ Rias Baixas, ספרד ($13). קארן מקניל