פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה
המתכון לחם צרפתי בגריל פיצה עם פטריות פסטו וגבינת פונטינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1222 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 89 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, לחם, פטריות כפתורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פשוט פריך בזיליקום קרמל גן ירקות + פונטינה לחם צרפתי פיצה, פיצה עם פטרוזיליה פסטו, פטריות קרמיני, פונטינן וגבינת עיזים, ו רוזמרין פטריות & גבינה בגריל פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה ומכסים במים רותחים.
תן לשבת עד שהתרכך, 30 דקות.
מברשת את כרמיני או לבן כפתור פטריות עם שמן קנולה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את הפטריות על הגריל, צד מכסה למטה גריל עד חום זהוב מעט חרוך, 4 עד 5 דקות. להפוך את הכובעים מעל ולהמשיך צלייה עד הפטריות מבושלים דרך, כ 5 דקות יותר.
הסר מן הגריל, תן מגניב מעט ואז לחתוך גס.
הסר את porcinis מן השריית הנוזל ומניח בקערה של מעבד מזון עם כמה כפות של הנוזל השריית.
מוסיפים פטריות קרמיני, עיסת שום, אגוזי מלך, פטרוזיליה וקורנית במעבד מזון ומעבדים עד קצוצים דק. עם המנוע פועל, לאט להוסיף 1/2 כוס שמן זית ולעבד עד חלקה.
מוסיפים 1/4 כוס של גבינת רומנו ודופק כמה פעמים כדי לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מברשת את הלחם בצד לחתוך עם הנותרים 1/4 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. באופן שווה להפיץ את פסטו על הצד לחתוך של כל חצי לחם. למעלה פסטו עם גבינת פונטינה, לחזור לגריל, בצד גבינה למעלה, לסגור את המכסה של הגריל ומבשלים עד הגבינה נמסה, על 2 דקות.
הסר מן הגריל ומפזרים עם הרומנו שנותר.