פיצת לחם צרפתי עם נקניק, צדפות ופטריות
פיצה צרפתית-לחם עם נקניק, צדפות, ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב, נקניק, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה לחם צרפתי עם נקניק ופטריות פורטובלו, פיצת לחם צרפתי עם נקניק, ו פיצת לחם צרפתי צמחונית ונקניקיות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מעטפת מנקניק. מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים קמח, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הפטריות, חלב, אורגנו, פלפל וצדפות; מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להפחית חום; מבשלים 5 דקות או עד עבה.
הסר מהחום. מערבבים בגבינה 1/2 כוס.
מניחים חצאי לחם על תבנית אפייה; מורחים תערובת צדפות באופן שווה על צדדים חתוכים של לחם.
מפזרים 1/4 גבינות ופטרוזיליה.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד חום זהוב.
חותכים כל חצי ל 3 חתיכות.