פיצת מתאבן פטריות בר
פיצת מתאבן פטריות בר דורשת סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 51 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קרום פיצה קלאסי, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: פיצת מתאבן פטריות בר, פיצה פטריות בר, ו פיצה פטריות בר עם שמן כמהין.
הוראות
מברשת גיליון עוגיות גדול עם שמן. בצק פתוח; מניחים על גיליון עוגיות משומן. החל במרכז, לחץ את הבצק לתוך מלבן 15x10 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא חום בהיר מאוד.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', חמאת חום מעל חום בינוני גבוה עד מומס.
מוסיפים פטריות; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה היטב; ניקוז. מערבבים טימין, מלח ופלפל.
מורחים גבינת שמנת באופן שווה על פני הקרום.
מפזרים גבינת פונטינה על גבי גבינת שמנת.
מורחים פטריות מבושלות על גבינות.
מפזרים גבינת מוצרלה על פטריות.
אופים 10 עד 12 דקות יותר או עד גבינה מותכת וקרום הוא חום זהוב. מגניב 5 דקות.
חותכים ל 8 שורות על ידי 6 שורות.