פיצת עגבניות-פטה טרייה
המתכון פיצה עגבניות-פטה טרי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח תירס, בצק פיצה, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, פילו פיצה עם עגבניות טריות וגבינת פטה, ו עגבניות, עשבי תיבול טריים ופטה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך 30 דקות.
מסדרים פרוסות עגבניות על מחבת ג ' לי רול מרופדת במגבות נייר; למעלה עם מגבות נייר יותר.
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 500 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
מערבבים עגבניות, 2 כפות שמן ושום.
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות, ומנקבים את הבצק בנדיבות עם מזלג. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור.
מפזרים קמח תירס על אבן; מניחים בצק על אבן. מסדרים תערובת עגבניות על הבצק. פירורי גבינה, מפזרים על פיצה.
אופים ב 500 במשך 19 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה הוא השחמה קלות.
הסר מהתנור; למעלה עם זיתים ובזיליקום.
מברשת הקרום החיצוני עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן.
חותכים פיצה לתוך 6 פרוסות גדולות.