קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות85
מגזין

פיצת עוף גורמה

פיצת עוף גורמה
פיצה עוף גורמה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 4392 קלוריות, 304 גרם חלבון ו 207g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עגבניות, שן שום, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצת עוף גורמה, פיצת עוף תאילנדית גורמה, ו פיצה גורמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות תבנית פיצה או תבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים עוף במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד שכבר לא ורוד, ומיצים לרוץ ברורים. מגניב, אז או לגרוס או לקצוץ לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
פרוש בצק, ולחץ לתוך מחבת פיצה מוכנה או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
4
אופים את הקרום במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מורחים רוטב ראנץ מעל קרום אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
מפזרים על גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8
מניחים עגבניות, בצל ירוק ועוף על גבי גבינת מוצרלה, ואז למעלה עם גבינת צ ' דר. חזור לתנור למשך 20 עד 25 דקות, עד שהגבינה מותכת ותוססת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין