קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות44
מגזין

פיצת עוף גורמה

פיצת עוף גורמה
פיצה גורמה עוף דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 2063 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן למנה. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת צ'דר, רוטב לסלט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. נסו פיצת עוף גורמה, פיצת עוף תאילנדית גורמה, ו פיצה גורמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות תבנית פיצה או תבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת פיצהמחבת פיצה
תנורתנור
2
מניחים עוף במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד שכבר לא ורוד, ומיצים לרוץ ברורים. מגניב, אז או לגרוס או לקצוץ לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
פרוש בצק, ולחץ לתוך מחבת פיצה מוכנה או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת פיצהמחבת פיצה
4
אופים את הקרום במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מורחים רוטב ראנץ מעל קרום אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
קרוםקרום
7
מפזרים על גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
8
מניחים עגבניות, בצל ירוק ועוף על גבי גבינת מוצרלה, ואז למעלה עם גבינת צ ' דר. חזור לתנור למשך 20 עד 25 דקות, עד שהגבינה מותכת ותוססת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
בצל ירוקבצל ירוק
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון