פיצת קישואים-פטריות
המתכון קישואים פטריות Pizzan מוכן בערך 15 דקות. והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 400 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, ו בצק פיצה {פיצה תרד מוקפץ & פטריות}.
הוראות
מחממים תנור ל 450 F. בקערה, לזרוק את הקישואים עם 2 כפות של השמן ולהניח בצד.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק בצורת מלבן, לעובי של 1/8 עד 1/4 אינץ', ומעבירים לתבנית אפייה משומנת קלות. מעל הבצק עם הקישואים, חופפים מעט ומשאירים גבול 1 אינץ ' מסביב לקצה.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב בהיר, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות, הבצל והמלח הנותר ומבשלים עד להזהבה קלה, 4 עד 5 דקות. תניח בצד.
חותכים את הפיצה ומגישים אותו עם פטריות ובצל, ופרמזן.