פיצת קרם דובדבנים עם ציפוי טוקסידו
נסו קינוח קרם טוקסידו, פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, ו תוספת פיצה-פיצה סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. תרסיס 12 אינץ פיצה פאן עם ספריי בישול.
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם לרסק דגנים עם סיכה מתגלגלת או פטיש בשר (או למחוץ במעבד מזון).
בקערה בינונית, מערבבים דגנים, חמאה מומסת, 1/4 כוס סוכר והוניל. לחץ באופן שווה על התחתון ו 1/2 אינץ ' בצד של מחבת פיצה.
ממש לפני ההגשה, בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר ותמצית שקדים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מורחים באופן שווה על תערובת דגנים.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל שוקולד semisweet על גבוה על 1 דקה או עד שוקולד ניתן לערבב חלקה. בקערה קטנה נוספת, חזור עם שוקולד לבן.
טפטוף שוקולד מעל מילוי; מגניב מעט.