Picadillo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 654 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, זיתים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chorizo ובשר Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, ו Picadillo (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מפלדת אל-חלד, מבשלים את הבשר הטחון עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל, פלפל, שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים בבירה, עגבניות, רסק עגבניות, כמון, כוסברה, מלח, פלפל שחור ורוטב טבסקו ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מוסיפים את תפוחי האדמה, הצימוקים והזיתים לתערובת הבשר. לבשל, מכוסה, עד תפוחי האדמה נעשים רק, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בלילת לחם תירס
מים כדי לאפשר
7
המלצת יין: אדום Rhne הצפוני צריך רדידים קולינריים חזקים, ו picadillo חסון זה הוא עד למשימה. חפש St-יוסף או Crozes-Hermitage-או, אם אתה רוצה לבזבז, הרמיטאז ' או Cte Rtie. אם לא, בירה תהיה בסדר גמור.