אם יש לכם שמן זית, שום, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Kuban Picadillo, Kuban Picadillo, ו Kuban Picadillo (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ופלפל פעמון ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים רסק עגבניות, שום, כמון, אורגנו, 1 1/2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל, ועלי דפנה ומבשלים עד ריחני רסק עגבניות כהה בצבע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיפים יין ומבשלים עד 1/4 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים בשר ומבשלים, מערבבים ושוברים גושים, עד שכבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות. מערבבים עגבניות, רוטב ווסטרשייר, צימוקים, זיתים, צלפים, מלח ותפוחי אדמה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 12 דקות.