פיקו דה גאלו ברוסקטה
המתכון Pico de Gallo Bruschettan מוכן בערך 26 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 747 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך פלפלים סראנו, כוסברה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Pico De Gallo, Pico De Gallo, ו Pico de Gallo (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת בגט פרוסות עם שמן זית, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים 7 דקות או עד חום זהוב בהיר.
הסר מהתנור; מפזרים באופן שווה עם גבינה, ואופים 1 דקה או עד גבינה מותכת.
מערבבים עגבניות ומרכיבים שנותרו בקערה; תערובת כפית על פרוסות לחם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.