קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם

פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם
פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מתכון זה מרשת מזון דורש חמאה, חמאה, חמאה ומלח כשר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 82%, וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פירה אפוי, עם פנצ'טה, גבינת פרמזן ופירורי לחם, פירה בטטה עם פירורי לחם גבינה כחולה, ו שום פרמזן סגנון אפוי פירה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. חמאה תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לתפוחי האדמה: בסיר גדול שלבו את החמאה, המלח ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה ב -1 אינץ'. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לאותו סיר. בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את תפוחי האדמה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מערבבים פנימה את המוצרלה, החלב, הפרמזן והחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
לאפונה: במחבת בינונית ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים את האפונה המופשרת ומבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
בעזרת כף גדולה יוצרים באר בגודל 4 אינץ ' במרכז תפוחי האדמה וממלאים באפונה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
לציפוי: מערבבים את הגבינה ופירורי הלחם בקערה קטנה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על הפירה (ניתן להכין עד לנקודה זו 6 שעות לפני הזמן; מכסים ומצננים).
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
14
מזלפים את החלק העליון בשמן זית ואופים עד שהציפוי מזהיב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה