פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מתכון זה מרשת מזון דורש חמאה, חמאה, חמאה ומלח כשר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 82%, וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פירה אפוי, עם פנצ'טה, גבינת פרמזן ופירורי לחם, פירה בטטה עם פירורי לחם גבינה כחולה, ו שום פרמזן סגנון אפוי פירה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. חמאה תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
לתפוחי האדמה: בסיר גדול שלבו את החמאה, המלח ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה ב -1 אינץ'. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לאותו סיר. בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את תפוחי האדמה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מערבבים פנימה את המוצרלה, החלב, הפרמזן והחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
לאפונה: במחבת בינונית ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את האפונה המופשרת ומבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
11
בעזרת כף גדולה יוצרים באר בגודל 4 אינץ ' במרכז תפוחי האדמה וממלאים באפונה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
לציפוי: מערבבים את הגבינה ופירורי הלחם בקערה קטנה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על הפירה (ניתן להכין עד לנקודה זו 6 שעות לפני הזמן; מכסים ומצננים).
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
14
מזלפים את החלק העליון בשמן זית ואופים עד שהציפוי מזהיב, כ -20 דקות.