קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פירה בטטות עם חמאת פקאן

פירה בטטות עם חמאת פקאן
פירה בטטות עם חמאת פקאן נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, בטטות, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פירה בטטות עם חמאת פקאן, חמאה-פקאן פירה בטטות, ו משחי חמאה בורבון פירה בטטות.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה ומים בקערה בינונית; מכסים את הקערה בניילון נצמד. מיקרוגל ב 10 דקות גבוהות או עד מכרז; תן מגניב מעט. לגרוף את עיסת, להשליך עורות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב בטטה, חלב, 3 כפות סוכר חום, ומלח בקערה בינונית; מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב הנותרים 3 כפות סוכר חום, חמאה, פקאנים, וקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים תערובת חמאה באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1
מגישים כף של תפוחי אדמה על צלחת או בקערה קטנה עם כף. להשמיט את תערובת פקאן-חמאה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון