זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך סוכר חום, שימורי אפרסק, מקשטים: gingersnaps, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פירה בטטות עם תבלינים מרוקאים, פירה שמנת עם תבלינים חמים, ו בטטות עם אדאמה ותבלינים סתיו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 עם מתלה תנור 8 סנטימטרים מחום. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג; מניחים תפוחי אדמה על מתלה תנור, ומניחים חתיכת נייר אלומיניום על המדף למטה כדי לתפוס טיפות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים תפוחי אדמה 40 דקות או עד מכרז. מגניב מעט (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
לקלף תפוחי אדמה, ולחץ דרך ricer או מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. (אין להשתמש במערבל או במעבד מזון.) מערבבים בשומרים והבא 9 מרכיבים עד מעורבב היטב. כפית תערובת בטטה לתוך משומן קל 2 1/2-qt. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ריבת תותים דלת סוכר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
מרסק תפוחי אדמה
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
4
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הובא לשולחן על ידי טירת שרי (מותאם מספר הבישול החדש של הגן הדרומי).