פירה בטטות עם תבלינים סתיו
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך סוכר חום, שימורי אפרסק, מקשטים: gingersnaps, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פירה בטטות עם תבלינים מרוקאים, פירה שמנת עם תבלינים חמים, ו בטטות עם אדאמה ותבלינים סתיו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 עם מתלה תנור 8 סנטימטרים מחום. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג; מניחים תפוחי אדמה על מתלה תנור, ומניחים חתיכת נייר אלומיניום על המדף למטה כדי לתפוס טיפות.
אופים תפוחי אדמה 40 דקות או עד מכרז. מגניב מעט (כ 10 דקות).
לקלף תפוחי אדמה, ולחץ דרך ricer או מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. (אין להשתמש במערבל או במעבד מזון.) מערבבים בשומרים והבא 9 מרכיבים עד מעורבב היטב. כפית תערובת בטטה לתוך משומן קל 2 1/2-qt. צלחת אפייה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד חם.
הובא לשולחן על ידי טירת שרי (מותאם מספר הבישול החדש של הגן הדרומי).