פירה יוקון זהב תפוחי אדמה עם שאלוט קרמל
פירה יוקון זהב תפוחי אדמה עם שאלוט קרמל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, שאלוט, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פירה זהב יוקון, פירה שמנת פירה יוקון זהב תפוחי אדמה, ו פירה יוקון זהב תפוחי אדמה מתכון.
הוראות
במחבת מעל חום מתון, להמיס חמאה.
מוסיפים סוכר ומערבבים עד מומס.
מוסיפים שאלוט וקורנית ומבשלים, נחשפים, מתערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להשחים, כ -15 דקות.
מערבבים בשמן, לשבור את כל גושים של סוכר, להפחית את החום נמוך בינוני, ולהגדיר את המכסה פתוח. מבשלים, מכוסה חלקית, עד שאלוט הם חום זהוב עמוק, משיי, ומתפרק, 1 עד 1 1/2 שעות. אם הנוזל מתאדה לחלוטין לפני שאלוט להגיע עקביות הרצוי, להוסיף 1 כף מים לפי הצורך.
להשליך זרעי קורנית ומערבבים במלח ופלפל. שמור חם, מכוסה. (שאלוט יכול להיות מורכב עד 1 שבוע קדימה בקירור. לחמם בעדינות במיקרוגל לפני ההגשה.)
מחממים תנור ל 177°. זין תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג לעטוף יחד בחבילת רדיד אלומיניום.
אופים עד למכרז, על 1 1/2 שעות. (תפוחי אדמה ניתן אפוי עד 2 ימים קדימה בקירור; לחמם מחדש במיקרוגל לפני המשך.)
בסיר קטן על אש נמוכה, להביא חלב להתבשל. בעוד תפוחי אדמה הם עדיין חמים, חצי לגרוף את הבשר לקערה גדולה.
מוסיפים חלב חם, חמאה, שמנת חמוצה, מלח ופלפל. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית עד חלקה. (תפוחי אדמה ניתן פירה עד 1 יום קדימה בקירור; לחמם מחדש במיקרוגל לפני ההגשה.) למעלה עם שאלות confit ומגישים מיד.