קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פירה כרישה

פירה כרישה
פירה כרישה הוא תוספת שמגישה 8. תמורת 56 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 288 קלוריות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. אם יש לכם חלב, חמאה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58%. הציון הזה מוצק. נסו פירה כרישה ושום, פירה כרישה, פטריות ותימין ועוד פירה מדומה (פירה כרובית) דל פחמימות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
הכניסו אותם לסיר גדול של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים קורט גדול של מלח ומניחים את הסיר על אש גבוהה. כשזה מגיע לרתיחה, מבשלים עד שתפוחי האדמה רק מבושלים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, פורסים את הכרישה לחתיכות קטנות ושוטפים היטב כדי להסיר לכלוך. שמים מחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים 2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכרישה עד שהן רכות מאוד, נזהרים שלא יצבעו או יישרפו, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את תפוחי האדמה במסננת. לאחר מכן החזירו את תפוחי האדמה לסיר ותנו לתפוחי האדמה להתייבש מעט בזמן שאתם מסיימים את הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בסיר קטן על אש קטנה מוסיפים את החלב, 4 כפות החמאה הנותרות, שום ותימין ומחממים. מסננים את השום והתימין מהחלב החם ומערבבים את החלב לתוך תפוחי האדמה בעזרת כף עץ. מועכים עם מועך תפוחי אדמה, מפרקים את הגושים הגדולים. מערבבים פנימה את הכרישה המומסת, טועמים ומתבלים במלח ופלפל. שמור 2 כוסות לשימוש אחר אם תרצה, כגון עוגת הודיה מתכון 2. מכסים את השאר ומשהים חם עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת