קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פירה כרישה

פירה כרישה
פירה כרישה הוא תוספת שמגישה 8. תמורת 56 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 288 קלוריות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו. אם יש לכם חלב, חמאה, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58%. הציון הזה מוצק. נסו פירה כרישה ושום, פירה כרישה, פטריות ותימין ועוד פירה מדומה (פירה כרובית) דל פחמימות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
הכניסו אותם לסיר גדול של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים קורט גדול של מלח ומניחים את הסיר על אש גבוהה. כשזה מגיע לרתיחה, מבשלים עד שתפוחי האדמה רק מבושלים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, פורסים את הכרישה לחתיכות קטנות ושוטפים היטב כדי להסיר לכלוך. שמים מחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים 2 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכרישה עד שהן רכות מאוד, נזהרים שלא יצבעו או יישרפו, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים את תפוחי האדמה במסננת. לאחר מכן החזירו את תפוחי האדמה לסיר ותנו לתפוחי האדמה להתייבש מעט בזמן שאתם מסיימים את הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
בסיר קטן על אש קטנה מוסיפים את החלב, 4 כפות החמאה הנותרות, שום ותימין ומחממים. מסננים את השום והתימין מהחלב החם ומערבבים את החלב לתוך תפוחי האדמה בעזרת כף עץ. מועכים עם מועך תפוחי אדמה, מפרקים את הגושים הגדולים. מערבבים פנימה את הכרישה המומסת, טועמים ומתבלים במלח ופלפל. שמור 2 כוסות לשימוש אחר אם תרצה, כגון עוגת הודיה מתכון 2. מכסים את השאר ומשהים חם עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט