קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה עם רוטב צ'ילה קווזו ירוק

פירה עם רוטב צ'ילה קווזו ירוק
פירה עם רוטב קווסו צ'ילי ירוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 593 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש פלפל, כוסברה, מלח כשר וגבינת מונטריי ג'ק. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 60%. מתכונים דומים: פירה צ'ילה ירוקה, ירוק צ'ילה קווסו, ו תפוחי אדמה טבעוניים צ'ילה קון קווסו.

הוראות

1
ציוד מיוחד: רייקר
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול עם 2 כפות מלח ומכסים בכמה סנטימטרים של מים קרים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שסכין חיתוך המוחדרת במרכז אינה נתקלת בהתנגדות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בינתיים מחממים 2 כפות מהחמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
להקציף את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מקציפים פנימה את החלב החם ומגבירים את האש לגובה, מבשלים עד שהחלב מסמיך וטעם הקמח התבשל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את גבינת מונטריי ג ' ק עד לקבלת תערובת חלקה ונמסה. מערבבים פנימה את הפרמיג 'אנו-רג' יאנו ופובלנו צ ' ילה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מסננים היטב את תפוחי האדמה ואז מחזירים לסיר על אש נמוכה לייבוש. כאשר תפוחי האדמה הופכים לבנים ומתייבשים, מעבירים אותם דרך קערה לתוך קערת זכוכית גדולה. שלב בעדינות את תפוחי האדמה עם 6 כפות החמאה הנותרות והקרם החם, בעזרת כף עץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצרים באר באמצע תפוחי האדמה וממלאים ברוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
9
מקשטים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי