פירה עם רוטב קווסו צ'ילי ירוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 593 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש פלפל, כוסברה, מלח כשר וגבינת מונטריי ג'ק. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 60%. מתכונים דומים: פירה צ'ילה ירוקה, ירוק צ'ילה קווסו, ו תפוחי אדמה טבעוניים צ'ילה קון קווסו.
הוראות
1
ציוד מיוחד: רייקר
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול עם 2 כפות מלח ומכסים בכמה סנטימטרים של מים קרים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שסכין חיתוך המוחדרת במרכז אינה נתקלת בהתנגדות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
גב שומן חזיר
3
בינתיים מחממים 2 כפות מהחמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את גבינת מונטריי ג ' ק עד לקבלת תערובת חלקה ונמסה. מערבבים פנימה את הפרמיג 'אנו-רג' יאנו ופובלנו צ ' ילה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
פפרונצ'יני, לקישוט
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
Parmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מסננים היטב את תפוחי האדמה ואז מחזירים לסיר על אש נמוכה לייבוש. כאשר תפוחי האדמה הופכים לבנים ומתייבשים, מעבירים אותם דרך קערה לתוך קערת זכוכית גדולה. שלב בעדינות את תפוחי האדמה עם 6 כפות החמאה הנותרות והקרם החם, בעזרת כף עץ. מתבלים במלח ופלפל.