פירה עם רוטב צ'ילה קווזו ירוק
פירה עם רוטב קווסו צ'ילי ירוק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 593 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש פלפל, כוסברה, מלח כשר וגבינת מונטריי ג'ק. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 60%. מתכונים דומים: פירה צ'ילה ירוקה, ירוק צ'ילה קווסו, ו תפוחי אדמה טבעוניים צ'ילה קון קווסו.
הוראות
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול עם 2 כפות מלח ומכסים בכמה סנטימטרים של מים קרים. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שסכין חיתוך המוחדרת במרכז אינה נתקלת בהתנגדות.
בינתיים מחממים 2 כפות מהחמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
להקציף את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מקציפים פנימה את החלב החם ומגבירים את האש לגובה, מבשלים עד שהחלב מסמיך וטעם הקמח התבשל, כ -5 דקות.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את גבינת מונטריי ג ' ק עד לקבלת תערובת חלקה ונמסה. מערבבים פנימה את הפרמיג 'אנו-רג' יאנו ופובלנו צ ' ילה ומתבלים במלח ופלפל.
מסננים היטב את תפוחי האדמה ואז מחזירים לסיר על אש נמוכה לייבוש. כאשר תפוחי האדמה הופכים לבנים ומתייבשים, מעבירים אותם דרך קערה לתוך קערת זכוכית גדולה. שלב בעדינות את תפוחי האדמה עם 6 כפות החמאה הנותרות והקרם החם, בעזרת כף עץ. מתבלים במלח ופלפל.
יוצרים באר באמצע תפוחי האדמה וממלאים ברוטב הגבינה.